fbpx

Incentive reizen

Samen een Incentive reis organiseren

Wilt jij met jouw bedrijf of een van je relaties een motiverende en inspirerende incentive reis maken? Ik help je graag! Door de incentive reizen over een andere boeg te gooien, geef ik je de kans de cultuur en de gewoontes van de lokale bevolking echt te leren kennen!

Wil je weten wat mijn klanten beleven? Kijk dan even de reis inspiratie door voor hun belevenissen!

Wat kun je verwachten?

Op basis van het persoonlijke gesprek dat ik met je gevoerd heb ontwikkel ik een unieke maatwerk reis die precies aansluit bij jouw wensen en de doelstellingen van de reis. Ik werk samen met lokale reisagenten, zij kennen het betreffende land beter dan wie dan ook. Door de goede contacten die ik heb kan de reis tot in detail op maat gemaakt worden. Tevens heb ik zelf de veel reiservaring, waardoor ik over talloze unieke ideeën beschik, hierdoor wordt jullie incentive reis nog spectaculairder. De reis begint met een mooie een bijzondere uitnodiging voor de deelnemers geheel in de stijl van de reis. Natuurlijk zullen de deelnemers zich bij aankomst direct thuis voelen door het warm welkom die ze krijgen.

De reis die jullie maken zal jullie op een unieke manier met elkaar verbinden, waardoor de onderlinge band met elkaar versterkt wordt.  In de reis zal een bucket list moment verwerkt worden, een beleving die jullie bij blijft en met elkaar verbind. Een belangrijk element aan de reis is dat jullie in authentieke accommodaties verblijven. De accommodaties kunnen zich zowel in het centrum van een stad bevinden als in een landelijke omgeving. Over het algemeen worden de accommodaties gerund door de lokale bevolking. Op deze manier komen jullie “echt” in contact de lokale bevolking en leren de gewoontes en de gebruiken van het land dat jullie bezoeken nog beter kennen. Door je te verdiepen in andere culturen en gewoontes zal je je blik verruimen en dat geeft je creativiteit voor het werk dat thuis op je wacht.

Hoe ga ik te werk:
Om de juiste locatie voor je te kunnen vinden, is het voor mij belangrijk jou beter te leren kennen. Dit doe ik door een persoonlijke afspraak met je te maken om zo jouw wensen en de wensen achter jouw wensen te weten te komen. Wanneer ik weet wat je zoekt en wat een belangrijke rol speelt bij het doen van zaken binnen jouw bedrijf, ga ik op zoek naar de bestemming accommodaties die daarbij passen. De doelstellingen van jouw bedrijf zullen op een authentieke en creatieve wijze vertaalt worden in de reis die jij met je medewerkers of een van je relaties gaat maken.

De prijs:
Natuurlijk heeft elke organisatie zijn eigen budget. Dit is een belangrijk onderdeel van het gesprek dat ik met jou heb. Wanneer ik alle informatie heb, ga ik binnen jouw budget op zoek naar de ultieme accommodatie!

Garanties:
Approved by Danielle is aangesloten bij Face2Face Travel, wat inhoudt dat de reizen die ik boek vallen onder ANVR- en SGR-voorwaarden.

Incentive reizen

Deze reis zal op inspirerende en creatieve wijze de onderlinge banden versterken en de affiniteit met het bedrijf vergroten.

Personeels reizen

Beloon je medewerkers op een bijzondere en authentieke personeelsreis. Het versterkt het teamverband. 

Jubileum reizen

Wil jij jou jubileum voor je bedrijg op een bijzondere manier vieren? Ik regel graag jouw bedrijf op een creatieve manier deze mijlpaal laten beleven! 

Learning Journey

Een life changing reis voor jou bedrijf die perfect aansluit op de nieuwe stijl van het leerpsroces binnen je bedrijf. Durft jouw bedrijf de sprong in het diepe te nemen?

Teambulding + incentive reizen = Daniëlle

Zakenreis Georgie

Ben je op zoek naar een leuke Incentive reis voor je bedrijf? Heb je wel eens aan Georgie gedacht? Je zal echt onder de indruk raken! Wanneer je aankomt op de luchthaven van Tbilisi breng je gelijk een bezoek aan deze bijzondere stad. Het geeft je het gevoel een rommelzolder vol interessante, oude schatten te mogen ontdekken. Het centrum bestaat uit een grote collectie kleurige huizen met schitterende houten balkons. Een bezoek aan Mtskheta is een must. Dit is een van de oudste steden van Georgie. Een van de belangrijkste cathedraal is hier gevestigd, wat een ware parel van de Georgische architectuur is. In 1,5 uur ben je vanuit de hoofdstad in een geheel andere omgeving. Een fantastische plek om te verblijven is Sighnagi, dit biedt een magnifiek uitzicht. Wandel door de kleine middeleeuwse straatjes van Sighnagi overal hangen druivenranken en granaat Palle tegen de oude gevels. Natuurlijk mag de wijnproeverij in deze omgeving niet ontbreken. Ook is het de ideale omgeving om aan de teambuilding te werken. Denk aan een masterclass in de lokale keuken. Voor een unieke ervaring bezoek je Kazbegi. Die eerste keer dat je het Gergeti Trinity klooster ziet staan, hoog boven het dorpje Kazbegi en voor de majestueuze, besneeuwde toppen van de hoge Kaukasus, zul je niet gauw vergeten. Een andere aanrader: bezoek de intens groene vlakten van de Truso vallei, bezaaid met oude wachttorens. En het dorpje Juta! Van hieruit kun je lopend of te paard klimmen tot vlak onder de top van Mount Chiukhi. Een plek van zulke pure schoonheid dat de bewoonde wereld eindeloos ver weg lijkt. Een ervaring die je als bedrijfsafdeling bindt Jullie verblijven in kleinschalige authentieke accommodaties. 

 

Andere mogelijkheden zijn o.a.:

Een proeverij van het goddelijk lekkernij Khinkhali, een dumping uit Geaorgie gevuld met rund- of varkensvlees.

Een bezoek aan het zwavel bad in Tblisi, waar de deelnemers ieder in hun eigen privekamer kunnen ontspannen voordat de teambuilding begint. 

Bijwonen wonen van volksdansen.

Brood bakken, wijnproeverijen, kookcursussen

 

Wil jij inspiratie voor je volgende bedrijfsreis? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Zwitserland, een uistekende incentive bestemming

De afstanden in Zwitserland zijn kort. Het duurt slechts 4 uur om van oost naar west te reizen, 3 uur van noord naar zuid. Het land heeft een gevarieerd landschap. Palmbomen, gletsjers, bergen en meren. Alles is op korte afstand te bereiken. ’s Morgens skiën op eeuwige sneeuw van Glacier 3000, ‘s middags lunchen in de wijngaarden van Lavaux en ’s avonds dineren op het Meer van Genève. In Zwitserland kan het.

De stad, het platteland, de eeuwige sneeuw, de wijngaarden en het meer.

Tijdens deze reis bezoek  je de hoofdstad Bern. Vervolgens reis je af naar het platteland in de regio Bern, een heerlijke Zwitserse lunch wordt er op een boerderij genuttigd. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan Gstaad niet, Deze stad staat beken on de high society en de internationale jetset. De overnachting in Gstaad zal je het Zwitser leven gevoel geven. Vanuit Gstaad kun je een prachtige treintour met de Glacier 3000 maken, naar de eeuwige sneeuw. Een plek om ultiem te genieten van de natuur, uitzichten en de rust. Ook wel de bloesem van de wolken genoemd. Natuurlijk kun je ook een bezoek aan de wijngaarden van Lavaux brengen voor een heuse wijnproeverij om vervolgens door te gaan naar Lausanne, Olympisch hoofdstad aan het Meer van Genève en als afsluiting dineren we in het Olympisch museum.

Van een stad naar de bergen en naar de regio van de tradities.

Je begint de reis met een bezoek aan Zurich. Hier kan een stadstour gemaakt worden om vervolgens aan het einde vn de ochtend met de boot over het meer van Zurich naar Thalwil te varen, vanuit Thalwil reis je met de trein naar de oudste stad van Zwitersland: Chur. Vanuit Chur kunnen jullie met de postauto naar Flims gevoerd worden voor de overnachting. In Groabunden is het dineren in een authentieke bergut een must do. Vervolgens bezoeken jullie aan Appenzell waar jullie kennis maken met de landelijke traditie zoals volksdan en traditionele muziek. Lunch gebruiken jullie in een restaurant, dat uitzicht heeft over de bergen van Appenzell. Tenslotte gaan jullie door naar St. Gallen, stad van de textiel en bekend van de stift bibliotheek. Het afsluitende diner vindt plaats in de Pfalzkeller, dat ontworpen is door architect Santiago Calatrava.

Inspiratie voor teambuildingsactiviteiten 

Glasblazen in Hergiswil, regio Luzern 

In 2017 vierde ‘Glasi Hergiswil’ haar 200-jarig jubileum. Dit is de enige fabriek in Zwitserland, waar glas nog steeds met de mond wordt geblazen. Samen met een ervaren glasblazer maak je je eigen glas

Masker maken in Ferden, Lötschental (Wallis)

Volg de voetsporen van de Tschäggättä en maak je eigen Lötschental-masker! Op aanvraag kunnen groepen hun eigen maskers in de carving-werkplaats in Ferden onder deskundige instructie kerven.

Creëer je eigen kaasfondue-vork in Appenzell (Oost Zwitserland)

In Appenzell wordt tin nog steeds volgens oude ambachtelijke methoden bewerkt. Met de hand wordt het hier gegoten, gedraaid en gepolijst. Herontdek een oud ambacht en produceer je eigen fonduevork met een motief. Je zult leren dat de tingieterij veel meer te bieden heeft dan tinnen soldaten en bekers.

Bouw je eigen slee in Grindelwald (Jungfrau regio)

Als team bouw je een slee uit de meest uiteenlopende materialen, zoals oude ski’s, autobanden, kussens, draad of karton. Je kunt zo lang als je wilt bouwen, hameren, lijmen, knippen en zagen. Het door jullie voltooide product wordt in een première-rit getest, natuurlijk alleen nadat je de veiligheidscontrole hebt doorlopen.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Home
Account
0
Cart
Bel