fbpx

Verrassende droomreizen die je zelf nooit zou bedenken

Ben je op zoek naar die ene bijzondere reis?

Een plek die niet massaal bezocht wordt? Of ontbreekt het je aan tijd om alle mogelijkheden op het internet zelf te onderzoeken? Geen probleem. Ik help jou je droomreis mogelijk te maken. Met mijn ervaring ga ik op zoek naar die ene bijzondere plek. Puur, authentiek en weg van de massa. Ik werk voornamelijk met lokale reisagenten ter plaatse. Voor mij staat duurzaam reizen voorop. Je verblijft in kleinschalige accommodaties gerund door de lokale bevolking. Natuurlijk zullen bepaalde must sees in de omgeving waar jij reist niet overgeslagen worden. De reis zal bewust en geheel naar jouw persoonlijke wensen ontworpen worden. Ik help je graag met realiseren van jouw droomreis!  

Persoonlijke contact

Hoe beter ik jou leer kennen des te beter ik welke bestemming en reis bij jou past. In een persoonlijk gesprek achterhaal ik de wensen achter jouw wensen. We hebben contact op de manier waarop jij het prettigst vindt, Dat kan een telefonisch gesprek zijn, video bellen of een persoonlijke afspraak bij jou thuis, in een drinkgelegenheid of bij mij op kantoor

Authentieke reizen

De accommodaties passen bij de omgeving waar je reist. Ze zijn mooi en stijlvol. Ze maken het verschil in jouw reis. Het zijn accommodaties waar je je thuis voelt. Je komt er in contact met de lokale bevolking. Kleinschalige accommodaties met een bijzondere uitstraling, die met smaak ingericht zijn met een persoonlijke service, waar je vaak de beste persoonlijke tips over de directe omgeving waar krijgt. Duurzaam reizen staat voorop.

Weg van de massa

Vaak bevinden de plekken waar je verblijft op mooie plekken in de natuur. Deze plekken zullen je inspireren. De plekken waar je verblijft worden nog niet massaal bezocht. Het zijn plekken; weg van de gebaande paden. Tijdens je reis kun je zomaar in een lokaal dorpsfeest verzeild raken of word je uitgenodigd voor andere traditionele feesten die er op dat moment zijn.

- Irene -

“ Door met Danielle over reiswensen te praten wordt je nog bewuster wat voor jou eigenlijk “pret” is op vakantie”

- Herman-

“ Wij hebben door Danielle op een nieuwe manier leren reizen.’

- Anoniem -

“ Wij denken met weemoed terug aan het voormalig klooster in Guimares, het hotel in Porto, Lisabon en natuurlijk het hotel op de berg in Viana da Casetllo. Alle accommodaties waren met zorg uitgekozen, ze hadden veel sferen een prachtige ligging”

- Anoniem -

“ Onze rondreis zat zo goed in elkaar. Wij konden ons volledig richten op de geweldige belevenissen in Amerika. “

Reisidee + bestemming + regelen = Danielle

De hele wereld binnen handbereik

Wat wordt jouw vakantiebestemming?

Avontuurlijke reizen

Adventure is life, live it!

Oman is een extreem gevarieerde bestemming met veel plaatsen die nog amper door reizigers bezocht worden. De uiteenlopende landschappen, van diepe kloven tot hoge bergen en valleien vol heldergroen water, maken Oman ook een uitermate goede outdoorbestemming. Ga abseilen, wandelen, mountainbiken of maak een meerdaagse trektocht.

Wat anderen zeggen

Wil je weten mijn reisvrienden allemaal beleven? Bekijk dan hieronder de reviews dan krijg je een betere indruk door het lezen van hun belevenissen!
Noord Portugal

Noord Portugal

Een reis boeken bij Daniëlle is “leuker” dan bij anderen, je krijgt meer vakantie! Alles van wat jezelf belangrijk vindt zit in de reis, terwijl ze je ook op andere ideeën brengt waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Mijn vrouw en ik bijvoorbeeld hadden bedacht dat...

Sprookjes bestaan

Sprookjes bestaan

 Vroeg in de ochtend stap ik in de trein om eerst naar Helsinki te vliegen, daar aangekomen heb ik 55 minuten de tijd de volgende vlucht te halen om nog een uur door te vliegen naar Oulu. De eerste nacht verblijf ik in een stijlvol hotel in het centrum van Oulu....

Zuid Afrika

Zuid Afrika

Even een paar foto’s van onze mooie vakantie!!!! We hebben het super naar ons zin hier! Alle accomodaties zijn super! Nog een paar dagen genieten dit mooie land. Groetjes, Marfan en Bert!

Home
Account
0
Cart
Bel