fbpx

info@approvedbydanielle.nl

06-46 59 46 89

Welkom in

Azië

Let's go Azië

Azië is het grootste werelddeel op deze planeet en er leven meer dan 4 miljard inwoners, dat is ongeveer 62% van de wereldbevolking! Er zijn ook vele religies maar de grootste en bekendste zijn wel het hindoeïsme en de islam maar het land is toch het bekendst om z'n prachtige natuur.

Stel je voor je reist door terrasvormige rijstvelden en sfeervolle authentieke dorpjes. Of je gaat het avontuur tegemoet in het oerwoud en komt oog in oog te staan met orang-oetans. Je reist  in een heerlijk relaxte sfeer waar iedereen naar je lacht. Je maakt een praatje met de lokale bevolking en opeens kom je terecht in een heuse offerceremonie. Je reist verder en beland op een van de idyllische eilanden met parelwitte stranden tussen twee palmbomen hangend in een hangmat drink je samen met je partner melk uit een kokosnoot. Je bezoekt van historische tempels, de serene sfeer, de rituelen en de geur van wierook. Je komt echt in contact met het land en de bevolking, omdat je thuis bij de lokale bevolking een kookcursus volgt. Dit noem ik Approved by Danielle. Krijg jij ook al zin om af te reizen naar het prachtige Azië?

Kijk gerust naar 1 van de voorbeeldreizen en laat je inspireren voor jou volgende reis!

Reisidee + bestemming + regelen = Danielle

17.500 redenen om Indonesië te bezoeken!

Wist je dat Indonesie uit ruim 17.500 eilanden bestaat? Genoeg redenen voor mij om de meest creatieve rondreizen te kunnen samenstellen. Voor een onvergetelijke duikervaring kies je voor Thousand Islands, Gili Islands of Flores Islands. Wanneer je voor de cultuur, de rijstvelden en het Oerwoud gaat dan ga je naar Sumatra, Java of Bali. Voor mij is het al weer een aantal jaar geleden dat ik deze eilanden heb mogen bezoeken, maar de beleving staat me nog vers in het geheugen. Wil je meer informatie? Ik vertel het je graag!!!!

Sri Lanka heeft mijn hart gestolen!

Twee jaar geleden heb ik zelf deze bestemming mogen ontdekken. Dit land heeft mijn hart gestolen. Ik zal je vertellen waarom:
Sri Lanka heeft het allemaal. Qua cultuur kon ik me hart ophalen bij het zien van de vele Boeddhistische, Hindoeïstische tempels, Moskeen en kerken. Je waant je elke keer in een totaal andere sfeer. Ook op het avontuurlijke vlak viel er genoeg te ontdekken. De hikes bij Horton Plains, Sigiriya, Adam’s Peak of Pidurangala zijn adembenemend. En wat dacht je van de treinreis door de thee plantages.Ik heb nog niet eerder zoveel dieren in het wild gezien in Azie als hier. Met een jeep Olifanten spotten. Je komt ze in groepen van 200 tegen. Apen, rendieren, olifanten, landschildpadden, Buffels kom je gewoon langs de weg tegen. Het eten is goddelijk. Of je nu van ei curry houdt of liever van één met kip of vis. Van kruidige Dahl, knapperige Papadum-kroepoek of sperzieboontjes in een Aziatisch sausje… Denk daar wat goed gekookte rijst, een portie Mango Chutney en een vers geperst smoothie van Mango, Ananas of Watermeloen bij en je hebt een goddelijke maaltijd voor je neus! Zowel tijdens het ontbijt, de lunch als het diner kun je in Sri Lanka de lekkerste gerechten eten.Een groener eiland heb ik misschien wel niet gezien in Azië! Sri Lanka is bezaait met bomen en dan met name palmbomen, door de Sri Lankanen ook wel liefkozend ‘The Tree of Life’ genoemd. Met elk deel van de palmboom kunnen de Sri Lankanen wel iets. Het kokosnoot-water kun je drinken, de bladeren zijn prima te gebruiken voor daken, van de kokosnoot-schil kun je lepels of bakjes maken en uiteraard is de binnenkant ook goed te eten als snackje of te gebruiken voor kokosnoot-olie. Hoe lijkt het je om je indrukwekkende reis at te sluiten op een hagelwit strand onder een Palmboom. Drinkend uit een Kokosnoot om je reis in gedachten nog een keer voorbij te zien gaan? Wil je meer weten over deze prachtige bestemming? Neem gerust contact met me op.

Reis inspiratie

Wil je weten wat ik allemaal beleven? Bekijk dan hieronder de reisblogs, dan krijg je een betere indruk door het lezen van mijn belevenissen!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Home
Account
0
Cart
Bel